12 November 2019, Tuesday

09:00 Registration
10:00 Opening
(15 min)
10:15 Oleg Bartunov

(45 min)
11:00 Тарас Чикин

(45 min)
11:45 Сoffee break
(20 min)
12:05 Иван Чувашов
Migrating data from Oracle to PostgreSQL using the Pentaho tool
(45 min)
12:50 Алексей Фадеев

(22 min)
13:15 Александр Смолин
Zabbix migration from Oracle to PostgreSQL
(22 min)
13:40 Rustam Abdrakhimov
Live Universal Interface – rapid development of complex interface forms for Postgres
(45 min)
14:25 Lunch
(60 min)
15:25 Anton Doroshkevich
Features switching 1C replica and back
(22 min)
15:50 Дарья Вилкова

(22 min)
16:18 Иван Картышов
New side of pg_dump
(22 min)
16:35 Gregory Smolkin

(45 min)
17:20 Сoffee break
(20 min)
17:40 Summarizing
(20 min)